KNSB - CCI Livits landingspagina 

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond zet zich als nationaal overkoepelend orgaan actief in voor de verdere versterking en promotie van de schaats- en inline-skatesport in al zijn facetten.

De KNSB is de bond voor de disciplines inline-skaten, kunstrijden, kortebaan, langebaan, marathon, schoonrijden, shorttrack en toerschaatsen.

inline-skatenkortebaankunstrijdenlangebaanmarathonschoonrijdenshorttracktoertochten

 

 

 

Als KNSB staan we voor alle schaatsliefhebbers, van de kinderen die kennismaken met het schaatsen tot talenten van de toekomst. Van de schaatsers die wekelijks een rondje op de baan schaatsen tot de topsporters die hun titels verdedigen en hun fans.

Gezamenlijke visie

Uniek voor de schaatssport is de gezamenlijke visie De KNSB op weg naar 2020. Deze is vastgesteld door de Ledenraad in 2012. We hebben samen de ambitie uitgesproken dat we de wereldtop willen bereiken en behouden in al onze disciplines. Daarnaast willen we het schaatsplezier in alle disciplines vergroten; zowel voor sporters als voor fans. Dit doen we niet alleen. Dit doen we samen met partners, want samen maak je de sport sterker.

De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB) is een Nederlandse schaatsorganisatie, opgericht op 17 september 1882
Bij de bond zijn 647 verenigingen en 8 gewesten aangesloten.

 

Livits
In dit klant-relatiesysteem (CRM) Livits zijn alle aangesloten verenigingen, leden en trainers opgenomen. Leden van verenigingen worden door de verenigingen zelf registreerd via het webportal Mijn KNSB.
Daarnaast worden ook zoveel mogelijk andere relaties van de KNSB of van jou als collega's in dit systeem onderhouden, zodat je geen eigen Excellijstjes meer hoeft bij te houden. 

 


Ga naar backoffice