Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Klik dan hier voor de webversie.

SchaatsenNL
#Schaatsfan
header schaatsfan
Profiteer t/m morgen van exclusieve ticketvoorverkoop met 20% korting

Voor jou als schaatsfan hebben we een mooie aanbieding. Tot en met zaterdag 24 oktober is dé exclusieve voorverkoop voor de vijf topevenementen Langebaan in Nederland. Op de evenementen in Thialf krijg jij als schaatsfan 20% korting op alle tickets, exclusief servicekosten. Deze actie is tot en met morgen nog geldig, vanaf 25 oktober kan iedereen tickets bestellen, dus wees er snel bij! Om gebruik te maken van de voorverkoopactie hebben we je zaterdag 17 oktober persoonlijk een e-mail gestuurd met uitleg hoe je met voorrang en met korting tickets kan bestellen.

 

30, 31 okt- 1 nov | KNSB Cup (Selectie ISU World Cup)| IJsbaan Twente, Enschede

11, 12, 13 dec | ISU World Cup 4 | IJsstadion Thialf, Heerenveen

27, 28, 29 dec | KPN NK Afstanden | IJsstadion Thialf, Heerenveen

22, 23, 24 jan | KPN NK Allround & Sprint | IJsstadion Thialf, Heerenveen

11, 12, 13 mrt | ISU World Cup finale | IJsstadion Thialf, Heerenveen

Rijd rond als een kampioen! Bestel nu de officiƫle Nationale teamkleding met 15% korting

Wil jij net zulke mooie kleding aan als de nationale selectie, kijk dan op shop.schaatsen.nl en bestel dan dé kleding identiek aan het Nationale team. Van schaatspak, wielerkleding tot vrijetijdskleding. Van joggingbroek, hoody tot hoofdband. Je vindt het allemaal in de shop.schaatsen.nl.

Maar jij als trouwe schaatsfan kan geld besparen, jij krijgt namelijk van 25 tot en met 27 oktober 2015 maar liefst 15% korting op de hoody (dames/heren/kinderen) en op de muts. Als je je bestelling gedaan hebt op shop.schaatsen.nl en je artikelen in de winkelmand staan, plaats je in het vakje 'Cadeaubon of Kortingscode' je e-mailadres waarop deze e-mail ontvangen is. Hierna wordt je korting van 15% berekend. 

kalender
HET IJS OP! App van schaatsen.nl

Dit weekend gaat de klok een uurtje achteruit en gaat de wintertijd in. Dit is het moment om je klaar te maken voor wintertijd!

Dit weekend komt namelijk in de app stores van Apple en Android een handige, gratis app te staan. Dit is de mobiele vertaling van de pagina ‘HET IJS OP!’ op schaatsen.nl. De app is onderdeel van het platform schaatsen.nl en is tot stand gekomen in samenwerking met KPN. Je vindt er de officiele KNSB skate- en natuurijstoertochten, kunst- en natuurijsbanen en informatie over veiligheid. Dus download binnenkort de App op je tablet of telefoon, zodat ook jij op de hoogte bent waar jij bij jou in de buurt kan schaatsen.

 

kalender
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_004
kalender
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_005
kalender
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_006
kalender
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_007
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_008
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_009
EXPLODED_ERASE_DETONATOR_010